Hoge rekeningen en een vlijtig incassobureau


Hier zijn weer de drie om gek van te worden van de week.

09005500200 met 1commentaren en 981zoekopdrachten tellows Score: 7
0384268616 met 3commentaren en 954zoekopdrachten tellows Score: 6
09091234595 met 1commentaren en 884zoekopdrachten tellows Score: 5

Pas op voor plaats één! De nummer 09005500200 behoord tot de zogenaamd 0900- dialers of hijackers. Dialers kunnen je een hoog telefoonrekening bezorgen. De tellows-members guirlande en google1969 berichten van hun slecht ervaringen.

hebben een rekening van 1200 Euro van deze beller, Telefoon leek kapot en hebben hem een maand niet gebruikt in die tijd werden deze telefoontjes geweest. Zijn wanhopig, weten niet hoe we dit is begonnen. Provider zegt dat we gewoon moeten betalen. Weet iemand wat ik moet doen?

ik heb het zelfde probleem als u .ik ben er wel achter dat het een service nummer is dat je kan bellen en iets kan kopen of ero line is .ik heb ook een hoge rekening gehad en weet ook niet waar het vandaan komt .

De tweede plaats met 954 zoekopdrachten bevestigd dat de nummer héél actief is. Er gaat om een incassobureau met name Lindoff.

De mening van een user van tellows:

Ik heb dit eerder gemaakt vanwege een kennelijke betalingsachterstand. Nu opnieuw lijkt er een betalingsachterstand te zijn. Ongeacht of dit wel of niet zo is, hanteert Lindorff een bijzonder vervelende manier om personen te benaderen. Of liever: te stalken.
Wanneer ik een betalingsachterstand heb (en ik ontken helemaal niet dat dit ook bij mij wel eens voorkomt), zorg ik er natuurlijk voor dat det probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Daar heb ik dit soort telefoongedrag echt niet voor nodig…

Tenslotte hebben wij 09091234595 met 884 zoekopdrachten en een score van vijf.

Amanda weet wat schuilt achter die nummer.

Nummer is van de spelletjes site Spelpunt´.. hiermee kun je je credits om te spelen opwaarderen

Over het probleem van 0900-dialers ( zie plaats een) gaan wij in de komende dagen berichten.

Tot ziens,

jou tellows- team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.